Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Sponsor

 

Som sponsor gör du en stor insats för ungdomarna i vårt närområde.

Ditt varumärke blir också synligt för alla våra besökare, såväl på arenan som på vår hemsida – och därmed förknippad med allt det positiva Lillhagens Ridklubb står för.

Vi kan erbjuda många olika lösningar för exponering av ditt varumärke och ett bra samarbete.

 • Skyltar i ridhuset
 • Hinder
 • Prissummor (eller andra saker) priser till tävlingar (t.ex. sätta logo på schabrak)
 • Fasadskylt
 • Banderoll/skylt paddock
 • Expo vid tävling t.ex. på området ställa upp bil, minimonter med visning/försäljning av era produkter eller annat vid tävlingar.
  • Sponsra välkommen-skylt vid parkeringen
  • Namnge tävling
  • Logo på webplats
  • Etc

 

Vill du synas i samband med Lillhagens Ridklubb, då hör du av dig till Petra Hultemark på tel. 0706-515876 alt. via e-post This is a mailto link så hjälper hon dig att hitta den bästa lösningen för just ditt företag.

Nedan ser du några av de som stöttar oss. Handla gärna av dem, då stöttar du också per automatik Lillhagens Ridklubb. Och glöm inte, nästa gång du köper från eller säljer till någon av våra sponsorer, tacka dem gärna från vännerna på Lillhagens Ridklubb.

Varmt välkommen!

 

Hindersponsorer

 

Atea

Tillsammans med våra kunder i hela landet bygger Atea Sverige med it. Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.
 

Malmö Arena Hotel

Hotel Malmö Arena är beläget i Hyllie i sydvästra Malmö den delen av staden som utvecklas mest just nu. Hotellet har en direktanknytning in i Malmö Arena vilket gör att hotellet kommer att kunna arrangera konferenser för allt mellan 5 och 3000 personer. På andra sidan gatan har vi Malmö mässan som är den största mässanläggningen i Malmö. 

Boka hotellrum och konferens på hotellet eller Malmö Arena. Hör av dig till oss på This is a mailto link, eller på 040-642 04 00.

 

Svensk Cater

Svensk Cater är en fullsortimentsgrossist för uteätarmarknaden i Sverige.
Tack vare vår geografiska spridning, vi finns på 20 orter i Sverige, är vi alltid
nära både kunder och marknader.

Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi kombinerar den internationella marknadens starkaste varumärken med varor från lokala producenter och förbättrar ständigt vårt sortiment. Vi ska för våra kunder vara en flexibel, lokal partner som ger service, mervärden och omtanke.

Rörjouren i Malmö

Rörjouren förknippas med tillgänglighet, trygghet och kompetens. Det är på de tre orden hela vår verksamhet bygger. Våra ledord ska genomsyra allt arbete som utförs av våra anställda och våra underentreprenörer. Företagets framgångar ska komma från att vara tillgängliga dygnet runt, vara en trygg partner och att ha kompetent personal inom alla områden.

Genom hög bemanning och att använda effektiva tekniska lösningar löser vi snabbt alla problem i fastigheten – både akuta och mer långsiktiga projekt. Vår affärsidé bygger på gott utfört arbete – varje gång – och att lämna utfört arbete med nöjda kunder.

Akea

Anläggning & Kabelentreprenad i Malmö AB

Akea står för betydande erfarenhet och yrkeskunnande inom anläggnings- och kabelbranschen. Grundarnas mångåriga erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom anläggnings- och kabelbranschen innebär att vi har ett fantastiskt nätverk med såväl kunder som leverantörer.

Vi utför dels omfattande uppdrag som löper kontinuerligt över längre tid, dels med projekt av varierande storlek. Därför är akea en optimal samarbetspartner inom anläggning och kabel.

Skyltsponsorer

Byggnadsfirman Otto Magnusson

Byggnadsfirman Otto Magnusson är ett familjeägt byggbolag med fokus på goda och långsiktiga relationer för kunder, samarbetspartners och medarbetare.  Vi har en väl avvägd balans mellan nybyggnation, ombyggnad och byggservice vilket gör att vi har en bred kompetens och erfarenhet oavsett beställarens storlek och behov. Vårt arbete sker framförallt i Malmö/Lund och sydvästra Skåne tillsammans med beställare inom både offentlig sektor och privat näringsliv.

Malmöhusmäklarna

Malmöhusmäklarna  är starkt lokalt förankrade i Malmö, Vellinge ,Höllviken och Näset. Våra mäklare är födda, uppvuxna och bor här – vi kan vår marknad!

 

Sveland Försäkringar

Vår grundpelare är att skapa mervärde för dig som kund.

Det gör vi genom vår kompetens, flexibilitet och tillgänglighet.

Att våra djurförsäkringar är omfattande och prisvärda är en självklarhet. 

 

Ahlström & Persson Pumpservice

Över 50 års samlad erfarenhet!

Vi står till tjänst med allt ifrån service och reparation till försäljning av pumpar och tillbehör.

 

Restaurang Lotus House

Kinarestaurang i centrala Höllviken. Menyn är både kinesisk och indonesisk. När vädret tillåter serverar vi även maten på vår terrass. Takeaway. Fullständiga rättigheter.

 

Höllvikens Färghandel – Nordsjö Idé & Design

För oss på Höllvikens Färghandel är det viktigt att inte bara leverera produkter av god design och hög kvalitet för att du som kund ska känna dig helt nöjd med besöket i våra butiker. Minst lika viktigt är att du får den hjälp, service och alla de rätta produkterna du behöver för att ditt projekt ska bli just så bra som du har tänkt dig.

 

Bravida

Vi kombinerar det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Bravida är Nordens främsta totalleverantör av installation och service för fastigheter.

 

Pernlos Guldsmedja

"Vi strävar efter att vara ledande vad gäller reparationer och omarbetningar på smycken i Malmö. Vi vill vara ditt självklara förstahandsval. Butiken har varit verksam sedan 1969 och har idag, liksom då, välutbildad och kunnig personal med många års erfarenhet och med olika specialområden”.

 

Toppen – En ICA Kvantumbutik

Grattis! Du handlar i Sveriges mest prisvärda Ica Kvantum-butik. I Globen fick vi ta emot utmärkelsen ”Ica Kvantums mest prisvärda butik 2014”. Vi är väldigt stolta över utmärkelsen då vi under många år har jobbat med att nå ut till er att vi är prisvärda.

 

Restaurang & Pizzeria Bella Donna

Bella Donna är restaurangen som låter Er uppleva Italien, i hjärtat av Höllviken. Restaurangen har drivits av samma ägare, i samma lokal sedan 1989. Genom åren har Bella Donna blivit en favorit för hela familjen, för såväl de lokala åretruntboende samt sommargäster. Genom ett brett urval av läckra rätter finns det något som faller alla i smaken. Givetvis kan samtliga rätter gå för avhämtning.Varmt Välkomna och Smaklig Spis!

 

Burger King

Allt vi gör drivs av en sak - smaken. Ända sedan starten 1954 har detta genomsyrat vårt arbete och vi är övertygade om att det är en stor del av framgångsreceptet. I Höllviken hittar du oss på ToppenGallerian.

 

Näsets Tvättshop

Vi på Näsets Tvättshop AB har varit verksamma inom tvätteri och skrädderi i Höllviken sedan över 25 år tillbaka. De senaste fem åren har företaget drivits av eldsjälen Singh, som själv har över 15 års erfarenhet inom branschen och som trots sin långa erfarenhet ständigt strävar efter att utveckla såväl sina rena yrkeskunskaper som sin miljömedvetenhet. Du hittar oss på Videholms Allé 6 mitt i centrala Höllviken, mittemot biblioteket. Självklart finns det gratis parkering utanför butiken.

 

Koch & Ljungberg
Koch & Ljungberg – en personligare resebyrå. Här skräddarsyr vi varje resa med omsorg. Vi svarar direkt när du ringer, lär snabbt känna din röst på telefon, dina rutiner och resebehov, vilket kortar bokningsprocessen och skapar trygghet.
Oavsett hur ofta du kontaktar oss, blir du som kund alltid sedd. Hos oss är din upplevelse det absolut viktigaste, oavsett destination, resmål eller färdsätt.
Vi är alla experter på vårt område och med vår kreativitet och kunskap samt dina önskemål, lovar vi att göra dina reseupplevelser till de bästa.

 

Climat80

I över 30 år har vi utvecklat inneklimat åt allt från stora fastighetsbolag, byggentreprenörer till bostadsrättsföreningar och enskilda fastighetsägare. Med en egen industriavdelning tar vi även hand om större komplicerade industrimiljöer med ett modernt helhetstänk.

 

Ramneskogs

Vi driver med stor framgång en återvinningsanläggning för bygg- & industriavfall där vi hela tiden strävar mot nya mål och mer effektiva metoder i hantering av diverse material och restprodukter.

 

Frese Skyltar

Vi är ett företag som arbetar med skyltar i alla tänkbara former och storlekar. Hög kvalitet, omsorg och respekt för våra kunder är något som präglar vår verksamhet. Vi är marknadsledande inom både skyltar, lasergravyr, informationstavlor, digitalprint och folieskyltar med mera.

  

Malmö Arena

Malmö Arena erbjuder förstklassiga evenemang för såväl större som mindre publikmängder. Verksamheten har en bred karaktär och tillgodoser olika inriktningar inom både sport, musik, mat & dryck, större möten och konferens samt familjeunderhållning.

 

AB Hjalmar Möller

Företaget AB Hjalmar Möller har lång branscherfarenhet. Att erbjuda kunskap, hög servicegrad och goda affärsförutsättningar till Dig som kund eller leverantör är en självklarhet. Vi erbjuder allt inom lantbruk, häst, hund och katt samt diesel, eldnings- och smörjolja.

 

JK Horsetrucks

Återförsäljare av JK Horsetrucks och ATM. ATM är ett portugisiskt företag som bygger 2 hästars lastbilar, JK Horsetrucks har sin fabrik i Ungern och bygger 4-8 hästars skräddarsydda tunga lastbilar efter kundens behov.

Våra hästlastbilar håller hög kvalité och kommer med flera olika designer.

Uppdaterad: 04 SEP 2016 21:06 Skribent: Lovis Hultemark

 

 

 

 

 

Sveland

 

Tama hästar har vilda instinkter 
och att lära mer om hur hästar funkar
är ett säkert tips.

Det är också huvudbudskapet

i en ny folder som vänder sig till 
alla som är nya på ridskolan.

Det kan vara elever, men också föräldrar, som behöver en första guide in i hästvärlden.

Läs mer genom att

klicka på bilden!

Postadress:
Lillhagens RK - Ridsport
Halörsvägen 47-0
23691 Höllviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info