Gå till innehåll
Lillhagens ridklubb
Lillhagens ridklubb

Ny ridlärare på ridskolan

Vi hälsar Jennifer Beth varmt välkommen till Lillhagens ridskola!

Hej på er! Mitt namn är Jennifer och jag är den nya ridläraren på Lillhagens ridskola, tillsammans med Kelly och Hanny som ni redan känner sedan tidigare. Några av er kanske känner igen mig från de få gånger jag har varit vikarie på ridskolan tidigare, eller från våra två andra ridskolor i Trelleborg och Vellinge där jag arbetat senaste två åren.

För er som inte känner mig sedan tidigare är jag 28 år, född och uppvuxen i Stockholm men hann med att spendera sex år i Värmland innan flytten ner till Skåne.

Där arbetade jag som ridlärare samtidigt som jag utbildade mig till diplomerad Svensk Ridlärare II. De sista två åren i Värmland var jag anställd ridlärare och ridskoleansvarig vid en mindre ridskola. Då passade jag även på att sadla om till fälttävlansryttare, vilket var den största anledningen till min skåneflytt faktiskt!

Jag brinner för häst- och ryttarutbildning med fokus på grundridning. Själv äger jag ett numera åttaårigt sto vid namn Lola, som jag importerade från Irland för 1,5 år sedan som är under utbildning.

Jag ser verkligen fram emot att få hälsa på alla nya elever, föräldrar och självklart alla andra som är en del av Lillhagens ridklubb, stor som liten. Kom gärna fram i stallet och säg hej! 😃

Jennifer Beth

Publicerad: 2023-02-01

Senast uppdaterad: 2023-02-01

Författare: Maria Linden

Besöks- och postadress

Östra Halörsvägen 47-0, 236 91 Höllviken

E-mailadresser

Ridklubben: ridklubben@lillhagen.nu

Styrelsen: styrelsen@lillhagen.nu

Ridskolan: lillhagen@ridcenter.se

Telefonnummer

Ridklubben: 0706-51 58 76 Petra Hultemark

Sekreteriat: 0702 - 36 50 45 (Bemannad vid tävling)

Ridskolan: 0705-29 21 33, 0721-73 54 50/51