Gå till innehåll
Lillhagens ridklubb
Lillhagens ridklubb

Publicerad: 2022-12-29

Senast uppdaterad: 2022-12-29

Författare: Maria Linden

Ryttare Lillhagen

Träning

Lillhagens Ridklubb arrangerar, varje vecka, träningar i både hoppning och dressyr. Vi försöker att vara så flexibla som det är möjligt och lyssna på våra medlemmar beträffande önskemål om tränare.

Förutom dessa fasta träningar arrangerar vi clinics för andra tränare, vilka i första hand är öppna för klubbens medlemmar men i mån av plats även välkomnar icke medlemmar.

Ridhusavgift ska vara betald före varje träningstillfälle. Avgiften kan betalas för terminen, aktuellt år eller dagen. Dagridhuskort betalas via swish - skyltar finns vid ingången till ridhusen.

Icke medlemmar bör beakta att ridhusavgiften är dyrare än för medlemmar, läs här

Platserna i våra träningsgrupper tillsätts innan varje termins start.
De ekipage som tävlar för Lillhagen har förtur till en träningsplats. Men i mån av plats fylls sedan grupperna upp med de som tävlar för annan klubb.
De som får en plats vid terminens start garanteras denna under hela terminens gång, oavsett om man tävlar för Lillhagen eller annan klubb.

Vi uppmanar alla att vara rädda om vårt material. Tillsammans lägger vi ned både pengar och tid för att hålla vår anläggning fin både för ryttare, hästar och besökare.

På anläggningen gäller samma regler som när du är ute och tävlar. Du får inte komma till Lillhagens anläggning om din häst under de senaste tre veckorna har varit uppstallad där smittsam sjukdom befunnit sig. TR1 Mom.111 punkt 6 Ansvar.

Hemsidan hålls uppdaterad med information angående de enskilda träningarna. Vid sjukdom eller annat som förhindrar att träningen genomförs så kommer meddelande att läggas ut på hemsida/sociala medier.

Besöks- och postadress

Östra Halörsvägen 47-0, 236 91 Höllviken

E-mailadresser

Ridklubben: ridklubben@lillhagen.nu

Styrelsen: styrelsen@lillhagen.nu

Ridskolan: lillhagen@ridcenter.se

Telefonnummer

Ridklubben: 0706-51 58 76 Petra Hultemark

Sekreteriat: 0702 - 36 50 45 (Bemannad vid tävling)

Ridskolan: 0705-29 21 33, 0721-73 54 50/51