Hoppa till sidans innehåll

Träningar


Träning

Träning i både dressyr och hoppning

(för Ridskolans träning och tider klicka här) 

På vår anläggning har vi varje vecka arrangerade träningar i både dressyr och hoppning. Vi har kunniga och omtyckta tränare vilka kort presenteras här. Är ni intresserad av att träna för någon av våra tränare, vänligen ta kontakt via kontaktuppgifter för respektive tränare.

 

Hopptränare

 

Annsie

Ann-Sofie Oscarsson
Efter hoppgymnasium, juniorlandslag och arbete i Holland hos Sveriges tidigare hopplandslagstränare Henk Nooren, tävlar Annsie idag på elitnivå. Dessutom är hon diplomerad ridinstruktör, B-tränare i hoppning och C-banbyggare.

Kontakt: via Momica Lusth 0706-71 85 03

 

Ullis

Ulrika Ekman
Ullis tränar både ponny och storhästar. Hon tar sig gärna an såväl nybörjare som mer erfarna ryttare. Ullis tävlar själv i hoppning och har även varit lagledare i hästallsvenskan.

Kontakt: 0735-462511

 

Tömkörning

sixten

Sixten Österlund

Sixten har sysslat med tömkörning under många år. Han lärde sig grunderna av körmästaren Åke Henriksson. Sixten utvecklade sedan sina kunskaper i tömkörning med hjälp av Flyinges Göran Lindstrand, Bo Jenå och tog även hjälp av Marie Kahrle. Tömkörning är ett bra sätt att utbilda hästen, som motionering av hästen samt för att få den att arbeta på rätt sätt.

Kontakt: via Camilla Helander 0708-878334

Fasta träningstider

Onsdagar 16:00 - 19:30 Ann-Sofie Oscarsson, hoppning
Torsdagar 18:00 - 21:30 Ulrika Malmgren, hoppning
Fredagar 08:00 - 13:00 Sussie Pennander, dressyr

OBS! Ibland händer det att de fasta tiderna flyttas någon timme eller dag. Vänligen se ”kalendern” för aktuella tider.

 

Clinics

Förutom de fasta träningar arrangerar vi också clinics med andra tränare, vilka främst är öppna för klubbens medlemmar, men i mån av plats även för icke medlemmar. 

 

Träningsplats

Platserna i våra träningsgrupper tillsätts innan varje termins start. Information om anmälan kommer ut på hemsidan några veckor innan terminsstarten.

De ekipage som tävlar för Lillhagen har förtur till en träningsplats. I mån av plats fylls sedan grupperna upp med icke Lillhagen medlemmar.

 
De som erhåller en plats vid terminens start garanteras platsen under hela terminens gång oavsett om man är tävlingsryttare för Lillhagen eller tävlar för annan klubb. 

 

Ridhusavgift

Ridhusavgift ska vara betald före varje träningstillfälle. Avgiften kan betalas för terminen, aktuellt år eller dagen. Endagsavgiften läggs i kuvert som märks med namn, datum och belopp och läggs i brevlådan vid ingången till gamla ridhuset. 

Vi ber alla att betala och att vara rädda om vårt material. Tillsammans lägger vi ned både pengar och tid för att hålla vår anläggning fin både för ryttare och för hästarna. 

 

Sjukdom

På Lillhagens anläggning gäller samma regler som när du ska ut och tävla. Du får inte komma till Lillhagens anläggning om din häst under de senaste tre veckorna varit uppställd i stall där smittsam sjukdom så vitt du vet förekommit.

 

välkommen

Välkommen till Lillhagen och lycka till med er träning!

Uppdaterad: 14 SEP 2018 22:54 Skribent: Lovis Hultemark

 

 

 

 

 

Sveland

 

Tama hästar har vilda instinkter 
och att lära mer om hur hästar funkar
är ett säkert tips.

Det är också huvudbudskapet

i en ny folder som vänder sig till 
alla som är nya på ridskolan.

Det kan vara elever, men också föräldrar, som behöver en första guide in i hästvärlden.

Läs mer genom att

klicka på bilden!

Postadress:
Lillhagens RK - Ridsport
Halörsvägen 47-0
23691 Höllviken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info